RockStation

Karrierösszegző hangulatú albumra készül a Soulfly vezére, Max Cavalera

2020. november 27. - theshattered

0soulflay2018_57_eredmeny.jpgÉrdekes koncepcióval állt elő a következő Soulfly-lemezre Max Cavalera. A brazil legenda azt tervezi, hogy minden korszakát megidézi majd a jövőre, viszont azon belül egyelőre még ismeretlen időben megjelenő korongon, kezdve a korai, nyers témáktól a thrashen át a törzsi témákig. Erről a Primordial Radionak beszélt nemrégiben az ocsmány rasztájától megvált énekes-gitáros.

Max Cavalera: "Az anyag, amin dolgozunk, sokkal inkább egyben van, mint bármelyik korábbi lemezem. És egy remek dolog, mert kezdem megismerni Zyon erősségeit is a dobcucc mögött. Nagyon egyedi dobos, nagyon sok energiája van és habár nem feltétlen technikás a játéka, de igazán erőteljes, energikus dobos. Én pedig ezt az oldalát akarom megragadni.

Azt szeretném, ha egy olyan Soulfly-lemez készülne, ami kicsit olyan érzetet ad, mintha egy válogatás lenne az eddigi karrieremből, ami végigmegy minden állomáson és megmutat egy kicsit mindenből. Egy teljes, egyben változatos lemezt fogtok kapni, amiben megvan minden és benne lesz minden a korai évektől a thrashen át a törzsi cuccokig. Minden ott lesz!"

A teljes interjú IDE KATTINTVA érhető el.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr816303844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum