RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2020/Vol48.

2020. november 29. - sunthatneversets

cadaver_2020.PNG

A heti rockdiszkóban holland szimfometal, norvég death metal, ír ősdoom és zsenik két formációban is.

DISCIPLES OF VERITY - I Am I

I Am I címen friss nótát mutatott Disciples Of Verity. A Living Colour énekesét, Corey Glovert és a God Forbid dobosát, Corey Pierce-t is magába foglaló csapat jövőre adja majd ki az első nagylemezét, addig is itt egy újabb, kiváló ízelítő! 


EPICA - Freedom/The Wolves Within

Megmutatta a február 26-án érkező új nagylemezének, az Omeganak a következő előzetes dalát az Epica. A holland szimfo-metal csapat a Freedom - The Wolves Within című számot szemelte ki erre a feladatra, ezt lentebb, a szokásos részletek alatt találjátok majd meg. Az Epica az Apolcalyptica és a Wheel társaságában Budapesten is bemutatja majd az anyagot, a koncert dátuma, ha addig nem változik semmi, március 10 lesz. 


CADAVER - Let Me Burn

Hosszú idő után jelentkezett új nagylemezzel a norvég Cadaver, melyben most a mindenlébenkanál Dirk Verbeuren a tettestárs. Az Edder & Bile címmel tegnap megjelent lemezről a Let Me Burn című dalt hoztuk mutatóba,


DREAD SOVEREIGN - Nature Is The Devil's Church

Jövőre érkezik a Dread Sovereign legújabb, sorban harmadik nagylemeze, az Alchemical Warfare. A Primordial frontembere, Nemtheanga által vezetett ős-doomos súlybrigád a klippel kísért, igen frankó és hangulatos Nature Is The Devil's Church révén adott némi előzetes falatot a korongból, a teljes csomag január 15-től lesz elérhető. Kérem szépen, így kell meghozni az étvágyat!


WEST END MOTEL - Raisinha

Raisinha címen friss tételt villantott a Mastodon gitárosa, Brent Hinds által vezetett West End Motel. Az anyazenekarával éppen friss albumon (amiből lehet, hogy kettő lesz) dolgozó fürtös gitáros ezt a számot a feleségéről nevezte el, lentebb csekkolható ez a szerelmi vallomás. A formáció előző dala, a New Wave Kid szeptemberben került bemutatásra.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2116305090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum