RockStation

Nem dolgozik az új dalokon az Alice In Chains

2020. december 02. - theshattered

0aliceinchains2018_20_eredmeny.jpgEllentétben szinte az összes többi zenekarral, az Alice In Chains nem állt neki a következő nagylemezének, mivel nem is volt tervben. A 2018-as Rainier Fog kis testvére ennek megfelelően nem mostanában fog megjelenni, bár ha belegondolunk, jobb is, ha nem egy csurig telített időszakban jön majd ki sokadik hallgatnivalónak.

Jerry Cantrell: "Amúgy is egy év szünetet terveztünk, ez az egész pont akkor ütött be, amikor éppen leálltunk. Úgyhogy most kivárjuk, hogy mi lesz ebből az egészből, hogyan fog alakulni. Nyilván sokakat érint ez a járvány. Szerencsések és hálásak vagyunk, hogy ebben a helyzetben vagyunk és hogy együtt húzzuk ki ezt az időszakot. Ti is tudjátok, hogy egy olyan közösségben vagyunk, ahol az embereknek együtt kell lenniük, hogy dolgozzanak, hogy jól érezzék magukat. Meg kell várni, hogy hogyan fog kisülni ez az egész. Reménykedünk az oltás hatékonyságában is. Nem akarunk újra dolgozni, amíg nem lesz biztonságos, szerintem ezzel mindenki így van. Most afelé hajlok, hogy egy újabb évig nem lesz még semmi."

Sean Kinney: "Eleve úgy terveztük, hogy kiveszünk egy évet. Jerrynek ott volt a szóló anyaga, amit meg akart turnéztatni, Will is kiadta a saját anyagát, ő is azt akarta megmozgatni. Igazából terveztük ezt az egy év kihagyást, addig az emberek csinálhatták volna azt, amit akartak, a saját dolgaikat. Viszont ez az egész lelőtt mindenféle tervet, ahogy volt. Nem igazán beszéltünk róla, hogy mikor, merre, mit, miért, ha egyáltalán de úgy gondolom, valamikor csak lesz valami... Ahogy Jerry is mondta, nem fogunk 2021-re varázsütésre jól lenni és visszatérni a normál kerékcsapásba, ami a járvány előtt volt. Talán jövő ilyenkorra már lesz valami, ha lesz elég oltóanyag."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1916314036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum