RockStation

Elmarad a Nick Cave & The Bad Seeds koncertje

2020. december 07. - theshattered

0nickkave2018_17_eredmeny.jpgNem halasztja, hanem törli a jövő május 13-ra átrakott koncertjét a Nick Cave & The Bad Seeds. A jegyek árát a szervező visszatéríti, emiatt kis türelmet kérnek, előfordulhat, hogy egészen január 31-ig eltarthat a folyamat.

Meglepetéssel értesültünk róla, hogy a Nick Cave & The Bad Seeds a Covid-19 miatt, pótlás nélkül lemondja a 2021-re tervezett Európa-turnéját és benne a 2021. május 13-i budapesti koncertet is. Felkészülünk az online vásárolt jegyek automatikus visszafordítására: jegyértékesítő partnerünk, a Ticketportal mihamarabb megindítja a visszafordításokat. Az összeg arra a számlára kerül visszafordításra, amelyről a vásárlás történt, előfordulhat, hogy az összeg a vásárlás dátumánál kerül jóváírásra és banki értesítőt nem kap. Az online vásárolt jeggyel rendelkezőknek nincs teendője. Az eladott jegyek nagy száma miatt szíves türelmüket kérjük, előre láthatólag január 31-ig végzünk a procedúrával.
 
A személyesen vásárolt jegyeket a vásárlási ponton tudják visszaváltani. Ha az adott iroda nem tart nyitva, jegyük másolatával kérjük, e-mailben jelezzék visszaváltási igényüket a ticketportal@ticketportal.hu címen, legkésőbb 2021. január 15-ig. Bízunk benne, hogy ez a lemondás túl óvatosnak bizonyul, és 2021. májusában már közösen élvezhetjük az élőzene varázsát, más koncerteken.
 
Köszönve a megértést,
CONCERTO Music

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2116322378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum