RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2020/Vol50.

2020. december 13. - sunthatneversets

cuestack.PNG

A mai rockdiszkóban post metal, egy érdekes kollaboráció két core-ság, és egy Baywatch sztár, aki metalban nyomja.

CUESTACK feat. DAVID HASSELHOFF - Through The Night

Kiadta a Through The Nightot a Cuestack. Az éppen David Hasselhoffal dolgozó csapat a hasonló című EP-n szállította le a közreműködés eredményét. David Hasselhofftól egyébként nem áll messze a rockzene, nemrég egy feldolgozásalbummal is jelentkezett.


SMITH/KOTZEN - Taking My Chances

Bemutatta az első dalát az Adrian Smith (Iron Maiden) és Richie Kotzen kollaboráció. A duó 2021 elején hozza majd ki a debütalbumát, erről a hetvenes éveket felidéző Taking My Chances már elérhető. 


CULT OF LUNA - Three Bridges

Február 5-én fog megjelenni a Cult Of Luna legújabb anyaga, a The Raging River névre hallgató EP. A csomagról, melyen még Mark Lanegan is megjelenik egy dalban, a Three Bridges került bemutatásra, ezt fentebb hallgathatjátok meg. 


EVERY TIME I DIE - A Colossal Wreck

Bemutatta a soron következő nagylemezének első előzeteseit az Every Time I Die. A két nóta az A Colossal Wreck és a Desperate Pleasures lett, ezekre egy-egy minimál vizuál készült. Mi most az előbbit mutatjuk meg itt.


ATTACK ATTACK! - All My Life

Az év elején jött a hír, hogy újra összeáll az Attack Attack!. A csapat meg is kezdte az alkotást, melynek első termése az All My Life és amely fentebb már meg is hallgatható egy videó kíséretében. A továbbiakról egyelőre még nincs hír.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6016328654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum