RockStation

Közös dalt adott ki Tom Morello és Serj Tankian

2021. január 08. - theshattered

tom-morello-serj-tankian.jpgEgyütt dolgozta fel a Gang Of Four dalát, a Natural's Not In It-et Tom Morello (Rage Against The Machine, Prophets Of Rage) és Serj Tankian (System Of A Down). Az eredetileg 1979-ben kiadott szám ezen verziója a Gang Of Four és annak tavaly elhunyt gitárosa előtt tisztelgő tribute lemezen, a The Problems of Leisure: A Celebration of Andy Gill and Gang of Four-on lesz rajta.

Tom Morello: "Andy Gill a történelem azon kevés művésze közé tartozott, akik megváltoztatták a gitározás mikéntjét. A zenekara, a Gang Of Gour egy lobbanékony elegy volt, Andy megosztó, nyugtalanító, de magasztos játékával a középpontban. A nyakatekert, elgyötört-diszkós, raptortámadás-szerű, industrial-funk, szétesett, antihős gitárhangzása és a költészetének vad, szélsőséges módja nagy hatással volt rám."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8316377072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum