RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2021/Vol2.

2021. január 10. - sunthatneversets

chevelle2021.jpgHeti dalmegosztásukban lesz minden, mint a búcsúban. Amerikai modern rock, doom, afrobeat ütemekre, rocksztár szólóban, pusztulat death metal és grunge-os blues. /Fotó: Chevelle/

CHEVELLE - Sef Destuctor

Elkészült a következő Chevelle-korong, már be is mutatták az első nótát róla. A 2016-as The North Corridor utódja, a március 5-én érkező lemez a Niratias címet kapta a keresztségben, ami a Nothing Is Real And This Is A Simulation rövidítése, önálló jelentése nincs. Erről az első ízelítő a Self Destructor lett, ehhez videót is készített a jelenleg csak Pete és Sam Loefflerből álló zenekar. Dean Bernardini basszusgitáros 2019-ben lépett ki, hogy a családjára és a személyes dolgaira tudjon koncentrálni. 


HERE LIES MAN - Collector Of Vanities

Elkészült a Here Lies Man negyedik korongja, a Ritual Divination, amit január 22-től mindenki szabadon elérhet majd. Az afrobeat és a Black Sabbath legszebb hangulatait vegyítő csapat a Collector Of Vanities-zel kívánja serkenteni a hangulatot maga körül, ez már a második előzetes az albumhoz. 


LOVE & DEATH - White Flag

Itt van a Korn gitáros Brian "Head" Welch szerelemgyerekének, a Love & Deathnek az újabb nótája, a White Flag. A minden különösebb körítést mellőző dalban Ryan Hayes, a Righteous Vendetta énekese vendégeskedik, a teljes nagylemez, a Perfectly Preserved február 12-re várható. 


ASPHYX - The Nameless Elite

Már csak két hét és megjelenik az Asphyx albuma, a Necroceros, melyről újabb előzetest mutatott a veterán holland death metal csapat. A The Nameless Elite egy hagyományos, zenélős videó, de aki a tankokat szereti (az rossz ember nem lehet, haha), annak is jut kis csemege a képeken. 


WALKING PAPERS - Divine Intervention / Stood Up At The Gates Of Heaven

The Light Below címmel február 5-én lát majd napvilágot a seattle-i Walking Papers harmadik albuma, a 2018-as WP23 lemez utódja, amelynek harmadik előzetese két egybefűzött dal, klippel együtt a Divine Intervention és a Stood Up At The Gates Of Heaven.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9716377658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum