RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2021/Vol3.

2021. január 17. - sunthatneversets

the-crown-2021.jpg

Az eheti rockdiszkóban, súly, súly, súly, súly és súly. /Fotó: Ida Kucera/

ORBIT CULTURE - Mute The Silence

Pénteken került a boltokba, platformokra az Orbit Culture tavalyi, nem mellesleg igen zseniális albumának, a Nijának a deluxe újrakiadása. A két bónusznótát tartalmazó csomag egyik extrája, a Mute The Silent egy videót is kapott a promóció érdekében, a másik szám, a Wargblod már szintén elérhető. 


EYEHATEGOD - Fake What's Yours

kell várni, hogy megjelenjen az Eyehategod új nagylemeze - mi az az eddigi hét évhez képest, nem igaz? Hogy addig is legyen min csámcsogni, megérkezett a Fake What's Yours. A teljes korong, az A History Of Nomadic Behavior hivatalosan március 12-től lesz elérhető. 


GOD IS AN ASTRONAUT - Fade

Ahogy korábban is olvashattátok már, friss anyaggal érkezik a post-metal egyik legnépszerűbb csapata, a God Is An Astronaut. A szűk egy hónap múlva, egész pontosan február 12-én érkező csomagról most a Fade mutatkozott be a rajongóknak, ez a korábban kiadott Burial mellé sorakozott be. 


THE CROWN - Motordeath

Royal Destroyer címmel március 12-én jelenik meg a Johan Lindstrand énekes vezette svéd death/thrasher The Crown új albuma. Első előzetesként a klippel kísért Motordeath dallal lehet ismerkedni. 


MONOLORD - I'm Staying Home

A pandémia mindenkit megvisel. Az otthonmaradás ihlette tuti a svéd Monolordot is, akik I'm Staying Home címmel új dalt hoztak ki! A dal természetesen a Relapse gondozásában lát majd napvilágot, az elővétel már meg is indult, erre a gyönyörű borítós műalkotásra.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5316390968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum