RockStation

...akkor most mi is van ezzel a Manson gyerekkel?

2021. február 02. - theshattered

marilyn_manson_2020_travis_shinn.jpgTegnap óta kering a hír, miszerint Marilyn Manson korábbi menyasszonya, Evan Rachel Wood feljelentette a rockzenészt, mivel a 2007-10 közötti kapcsolatuk alatt folyamatosan bántalmazta őt, mind fizikai, mind lelki értelemben. Wood mellé négy másik, magát meg nem nevező nő is betársult, a hullámnak köszönhetően pedig Manson repült a Loma Vista kiadó szárnyai alól, ahol az előző kettő, mondhatni jobb dalokkal felvértezett, visszatérő lemeze is megjelent. A kiadó a jövőben nem szándékozik semmilyen formában együttműködni a zenésszel, viszont ez a lemezek anyagát nem érinti, mivel a maszterek Manson tulajdonában vannak.

Manson persze tagadja a korábbi, Wooddal közös személyes asszisztensük, Dan Cleary által is megerősített vádakat, szerinte mindez csak elferdítése a valóságnak. Hogy ennek mi lesz a fejleménye, persze egyelőre még kérdés, ha minden igaz, Manson erre az évre egy új nagylemez kiadását tervezte.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Marilyn Manson (@marilynmanson) által megosztott bejegyzés

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2316412706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum