RockStation

Már az Elasticity utáni EP-jének anyagával is készen van Serj Tankian

2021. február 12. - theshattered

serj_tankian_photo_armen_keleshian.jpgTobzódik az ötletekben a System Of A Down énekese, Serj Tankian, persze ezeket a témákat - az ismert okokból - a szólóanyagaiba öli majd bele. Azzal viszont olyan szinten halad, hogy nem csak a március 19-én megjelenő, eredetileg a SOAD-nak szánt ötleteit tartalmazó EP-je, az Elasticity anyagát rakta már össze, hanem egy később megjelenő másik anyag tételeit is. Emellett pedig halmozódik nála a többi, nem feltétlen rockos szerzemény is, mindez persze a karanténhelyzet miatt.

Serj Tankian: "Annyit elárulhatok, hogy készen van már pár további, tavaly megírt dalom, a karanténhelyzet a zenész stúdiós álma lett, bizonyos szempontból. Bele lehet mélyülni a munkába, mert nem kell sem elutazni, sem semmi mást csinálni. Lehetőségem volt megírni és befejezni egy csomó dalomat.

Be tudtam fejezni ezt az EP-t és írtam egy másikat is, kicsit másabb rockzenei irányban, kicsit több elektronikával, lágysággal és szépséggel. Ezekre kell majd számítani. Van két lemeznyi, mozis hangulatú, instrumentális zeneszerűségem, amit csak úgy, a móka kedvéért írtam meg, valamint egy huszonnégy perces zongorakoncertem, amit még idén ki fogok adni.

Van néhány filmzenei felkérésem, amiket olyan hangulatban és stílusban mozognak, amiket én is szeretek. Mindegyik film más, mindegyik rendező más szeretne hallani. Egy egész lemeznyi, filmzenényi zeném lesz, olyan, amilyet még sosem írtam, mielőtt tényleg befejeztem volna. Ez minden művész nedves álma, nem igaz? Hogy mit hoz még az univerzum zenék tekintetében, egyelőre nincs ötletem."

Az eredeti interjú IDE KATTINTVA érhető el.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3716424430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum