RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2021/Vol7.

2021. február 14. - sunthatneversets

sumo_cyco.jpgHeti dalmegosztásunkban progresszív csoda, doomos alapok poppal, kanadai eklektikusság női vokállal, jófajta metalcore és minőségi brit hard rock. /Sumo Cyco, fotó: Francesca Ludikar/

IOTUNN - The Tower of Cosmic Nihility

A Metal Blade gondozásban jelenik meg február 26-án a dán Iotunn debutáló albuma Access All Worlds címmel. Az albumról most a majd nyolc perces The Tower of Cosmic Nihility című tétel lett elérhető, amely egy klipet is kapott.


SOM - Youth // Decay

Három hét és megjelenik a doomos alapokat popos énekdallamokkal vegyítő Som legújabb anyaga, ami egy hatszámos EP lesz. Az Awake-en két friss nóta mellett négy remix kap majd helyet. A friss nóták közül a Youth // Decay mutatta meg másodiknak magát, ehhez egy, a hangulathoz illő videót is készítettek. 


SUNO CYCO - Bystander

Kanadában sem mindenki csinál "normális" zenét, ezt több példával is alá tudnánk támasztani. A sorban biztos ott lenne a Sumo Cyco is, akik azért már nem egy friss formáció. A négyes új lemeze Intiation címmel május 7-én érkezik a Napalm Records gondozásában. Erről álljon itt a Bystander, amely egy klippel is gazdagabb lett.


WHILE SHE SLEEPS - You Are All You Need

Bemutatta az április 16-án érkező Sleeps Society következő előzetesét a While She Sleeps. A korongról a You Are All You Need jött ki nézelődni, ehhez egy elég fura, "bemindenezett" látványvilágú videó társult be körítésnek.


INGLORIOUS - Messiah

We Will Ride címmel megjelent a Nathan James énekes vezette brit hard rocker Inglorious negyedik albuma. A legszebb hard rock hagyományokat felelevenítő csapat, az új album Messiah című dalához egy friss klipet is bedobott. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3716425460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum