RockStation

Júliusig kell várni az új At The Gates lemezre

2021. április 02. - theshattered

atthegates-estersegarra.jpgTokkal-vonóval a dobozban a friss At The Gates, most már azt is tudni, mikor, milyen cím alatt érkezik majd a 2018-as To Drink From The Night Itself utódja. Nos, egyből a lényegre térve jelentjük, a The Nightmare Of Being július 2-án fog megjelenni, ehhez egyelőre egy borítóval és egy dallistával tudunk szolgálni. A további részletek - várhatóan az első lemezelőzetes dallal egyetemben - április 30-án érkeznek, ekkor fog beindulni az előrendelés is.

atthegates-thenightmareofbeing-1024x1024.jpg

01. Spectre of Extinction
02. The Paradox
03. The Nightmare of Being
04. Garden of Cyrus
05. Touched by the White Hands of Death
06. The Fall into Time
07. Cult of Salvation
08. The Abstract Enthroned
09. Cosmic Pessimism
10. Eternal Winter of Reason

Tomas Lindberg: "A fő vezérszál a pesszimizmus köré épül, megpróbáltam mélyre ásni a pesszimista filozófusok munkásságában. Megpróbáltam megérteni ezt a fajta világlátást. Ez nem egy negatív lemez lesz, nekem sokkal inkább egy kapu az új ötletek felé, az új nézőpontok kipróbálása felé. Ha szeretnétek, akár mondhatjátok a lemezt egy bevezetésnek a pesszimizmushoz, mint koncepcióhoz. Nagyon sötét albumról van szó, de nem negatívról."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5616488190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum