RockStation

Budapestre is elhozza az új albumát a Scorpions!

2021. szeptember 29. - theshattered

scorpions_2019.jpgMegindultak a jövő évi koncertbejelentések, ember legyen a talpán, aki mindezt bírni fogja! A legfrissebb bejelentés a Scorpions turnéjának budapesti állomása, a rockerek május 30-án jönnek majd a Papp Lászlóba, hogy bemutassák a februárban megjelenő albumukat. Az első korongjuk megjelenésének fél évszázados ünnepén valószínűleg egyéb meglepi is jut majd!

A legendás rockbanda visszatér egy új albummal és egy világkörüli turnéval! 2022 februárjában a SCORPIONS megjelenteti 19. stúdióalbumát Rock Believer címmel, majd útnak indul.

2022 nem csak ezért lesz különleges a zenekar számára: 50 évvel korábban, 1972. január 22-én jelent meg bemutatkozó albumuk, és kezdődött meg nemzetközi karrierjük.

"Annyi energiánk volt az album rögzítésénél, és annyira jól szórakoztunk, hogy alig várjuk már, végre újra élőben játszhassunk" - mondja Matthias Jabs és Klaus Meine: "Soha nem volt még ilyen hosszú turnészünetünk, mint a járvány idején. Ez természetesen megnövelte az étvágyunkat, így most már alig várjuk, hogy visszatérhessünk a turnéra.

A legendás csapat visszatér Magyarországra, 2022. május 30-án adnak koncertet a Budapest Arénában!

A budapesti koncertre jegyek október 1-én 10 órától kaphatók a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül. Az exkluzív elővásárlási lehetőség a hivatalos rajongói klub és a Live Nation tagok számára szeptember 30-án 10 órától él.

A koncert Facebook eseménye IDE KATTINTVA érhető el.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7016703712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum