RockStation

2022 végén Budapestre jön a Heilung

2021. október 18. - theshattered

heilung2020.jpgBő egy év múlva a Barba Negrába jön a Heilung. A duó a Barba Negrában fogja húzni a talpalávalót, hamarosan a vendégek kiléte is kiderül majd. A pontos dátum december 2, a jegyek már kaphatók!

A dán, norvég és német tagokból álló, experimentális viking folk zenét játszó Heilung korábban már bejelentett turnéját új időpontra szervezte, mellyel a magyar rajongók annyira jól jártak, hogy sikerült egy budapesti dátumot is beiktatni. A hazai állomás 2022 december másodikán lesz a Barba Negrában.

Készüljetek fel a lebilincselő zenei élményre, melyet a HEILUNG (magyarul: gyógyítás - mely a zenekar hangzását tökéletesen tükrözi) csodája okoz. A legutóbbi, a természet és a történelem ihlette 2019-es Futha lemez egy igazi nemzetközi elismerésnek is örvendő mestermű, ráadásul dalait most élőben is hallhatjátok. Hagyjátok, hogy a zenekar egy csodálatos zenei utazásra vigyen látványos élő koncertjén.

A koncert Facebook eseményét ITT találjátok meg, a jegyeket ITT tudjátok beszerezni.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3516722614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum