RockStation

Anyám, borogass! - Véres videóval támad a Måneskin

2021. október 21. - theshattered

maneskin_2021.jpgA már most kotta teltházas jövő évi Európa-turnét (igen, Budapest is kirakta a "megtelt" táblát) egy videóval ünnepli meg a Måneskin. Az Eurovíziót megnyert olasz rockzenekar a Mammamia című dalra egy erőszakos, helyenként véres videót készített, persze mindezt nem kevés iróniával fűszerezve.

Damiano David: "Az Eurovízió után rengeteg figyelmet kaptunk. Sok esetben az, amire azt gondoltuk, hogy nagyszerű lesz, az emberek lehúzták. Ezt akartam beleszőni a dalszövegbe, mert ez sokat jelent nekem - lehet, hogy valami olyasmit teszel, ami szerinted király, de ha az emberek nem értik akkor rosszul ítélik meg és rossz kommenteket fűznek hozzá. Viccet akartam csinálni a helyzetből.

A refrén inkább az emberek szexuális életéről szól, de annak is ugyanaz az üzenete. Hogy az hogyan tekintenek arra, amit csinálsz és hogy a te véleményed mennyiben különbözhet az övékétől.

Csak néhány napunk volt, hogy stúdióba menjünk és új zenét írjunk, de szerencsés módon néhány óra alatt teljesen testet öltött ez a dal. Ezért gondoltuk, hogy ez egy igazi ütőkártya lesz."

Victoria de Angelis: "Nem vettük túl komolyan a dolgot. Ez egy könnyed, gondtalan dal, olyan, amilyet még sosem csináltunk azelőtt. Nagyon természetesen állt össze. Megpróbáltuk jól érezni magunkat és élvezni a helyzetet, mert egy olyan pillanatban született, amikor nagyon sok mindenen kellett átesnünk."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1516729272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum