RockStation

Tervben a dalírás a Hellyeah-nél, nem állt földbe a zenekar

2021. november 02. - theshattered

hellyeah_may2019.jpegNincs vége a Hellyeah-nek, igaz, Vinnie Paul halála és a tény, hogy nincs még kiadós szerződésük, nem egyszerűsíti meg a dolgokat, ahogy az sem, hogy Chad Gray jelenleg és várhatóan még jó ideig a Mudvayne-nel tolja majd. A jelenlegi helyzetről Christian Brady, a zenekar gitárosa mesélt egy nemrégiben adott interjúban.

Christian Brady: "Chad épp a Mudvayne-t tolja. Úgy gondolom, hogy ez egy kis ideig biztosan leköti majd, a jövő évre egséz biztosan a turnék miatt. Nem tudok mik a terveik, már ami egy albumot, vagy bármi hasonlót illeti, tényleg nem tudom. Chad épp itt, Vegasban él, mostanában költözött ide. Gyakran beszélünk, de nem feltétlen a Mudvayne-ről. De néha szóba kerül a Hellyeah és tartjuk a kapcsolatot. Tom már egy csomó témát megírt. Küldött már néhány ötletet, igazán remek ötletek.

Bennem és Chadben is ott van újra a szikra. Beszéltünk arról, hogy valamit összerakhatnánk. Nem tudom, mi lesz ebből, de tudom, hogy nincs még vége a zenekarnak. Egyikünk sem említette, hogy földbeállt volna a Hellyeah. Egy csomóan azt gondolhatják, hogy mivel Chad visszatért a Mudvayne-be, a Hellyeah-nek annyi. De nyilvánosan egyikünk sem mondta ezt a másiknak. A Hellyeah-nek nincs vége. Csak nem tudjuk, hogy mi legyen a következő lépés.

Jelenleg nincs kiadónk és nincs menedzsmentünk sem. Tiszta lappal indulunk. Szabadok vagyunk és gondtalanok. Igazából ez egy elég izgalmas helyzet, mivel nálunk van minden ütőkártya, nálunk van a gyeplő. Azt írunk, amit csak akarunk. Kiadhatunk egyszerre pár dalt is. Ha van turnés felkérés és anyagilag is megéri, biztos vagyok benne, hogy meg fogjuk oldani."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5416741776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum