RockStation

Új kiadót indított a Nuclear Blast alapítója

2021. november 13. - theshattered

atomicfirerecords.pngÉrdemes feljegyezni az Atomic Fire nevét. Az istállót Markus Staiger, a Nuclear Blast alapítója hívta életre, a Warner égisze alá tartozó, de szigorúan független kiadó alá olyan zenekarok tartoznak mostantól (a teljesség igénye nélkül), mint a Helloween, az Opeth, a Meshuggah, az Amorphis, a Primal Fear, a Sonata Arctica, vagy éppen az Agnostic Front.

A kiadó első anyagai között ott lesz a Sonata Arctica akusztikus anyaga, az Acoustic Adventures - Volume One (január 21) és az Amorphis albuma, a Halo (február 11), de jövőre még a Meshuggah, a Michael Schenker Group és a Rise Of The Northstar is leszállít egy-egy dalcsokrot az Atomic Fire-ön keresztül.

Staiger állítólag a korábban a Believe Digital többségi tulajdonába került Nuclear Blastnél is érdekelt marad. A kiadó weblapja ITT érhető el.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3116753810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum