RockStation

Lone Wolf - Debütál a BILLOG új videója

Premier!!!

2021. november 14. - sunthatneversets

billog_bandpic.jpg

Új videóval jelentkezett a Billog, akik legutóbbi, A Bittersweet Symphony című lemez Lone Wolf című dalára készítettek egy DIY videót.

"A tavasszal megjelent új lemezünk, az A BITTERSWEET SYMPHONY premierjével együtt kihoztuk a The Struggle We Live videóját is, ami egy végigjátszós/szöveges hibrid volt, a Lone Wolf című dalhoz pedig megint csak egy DIY nulla forintos klipet készítettünk mindössze egy telefonnal, amit a zenekar egykori dobosa/gitárosa Laczkó Tamás kezelt, az utómunkát pedig Puzder Attila, a Petricor zenekar basszusgitárosa végezte, ezúton is nagy köszönet és pacsi neki a segítségért.

Nem olyan régen ugye egy 3 dalos remix gyűjteménnyel is jelentkeztünk, elképzelhető, hogy a közeljövőben születik majd még valamilyen képi megtámogatás hozzá, de az is lehet, hogy valamelyik eredeti dalhoz is készül még egy kis klip a lemezről. A további terveket illetően felmerült 1-2 koncert ötlete is 2022-ben, de ezek megvalósulása elég sok mindenen múlik még jelenleg." - mondta el Zahorán Csaba a zenekar körüli legfontosabb történéseket.

img_e4597.JPG

A bevezetőben említett új videót pedig alább csekkolhatjátok.


 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2716755234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum