RockStation

Volt ami lesz - Új dalt adott ki a Moby Dick

2021. december 08. - theshattered

moby_dick_2021.jpgÚj dalt adott ki a Hűség napjára a Moby Dick. A soproni thrasherek a dalt eredetileg a 2020-as Volt Fesztiválra szánták volna, viszont a megjelenés az ismert okokból mindeddig váratott magára.

 "2020-ban a Moby Dick zenekart az a megtiszteltetés érte, hogy mi lehettünk volna a VOLT fesztivál házigazdája. Ehhez kapcsolódóan felkérést kaptunk Lobenwein Norbitól, hogy írjuk meg az "Emlékszem Sopronban" VOLT "induló" mintájára a saját Moby Dickes verziónkat! Miért írjuk mindezt feltételes módban? Nem nehéz kitalálni. Jött a COVID járvány, ami mindent elsöpört és átírt! Persze mi a dalt megírtuk, de egész eddig várt a sorsára!
Mivel szövegében és koncepciójában is soproni kötődésű, úgy éreztük a soproni népszavazás 100. évfordulóján, a Hűség napján jött el az ideje, hogy büszke lokálpatriótaként világgá kürtöljük!
Megszületésének körülményeit figyelembe véve egy különleges dalról van szó, mégis ízig-vérig Moby Dick-es. A dalt zeneileg Smici és Balázs rakta össze, a szövegét Pusztai Zoltán írta, akinek ezúton is kívánunk mielőbbi gyógyulást, várjuk vissza közénk!
Ami még nagyon fontos és aktuális! December 11-én szombaton mindenkit várunk a soproni GYÍK-ba, ahol hatalmas koncerttel ünnepeljük a 40. évünket is! A nagyszabású rendezvényen olyan zenekarok lépnek még fel, mint a Dalriada, a Rómeó Vérzik és az Innistrad!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5616776482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum