RockStation

Feloszlott az Every Time I Die

2022. január 18. - sunthatneversets

every-time-i-die.jpeg

Decemberben nem kis szájkarate ment az Every Time I Die énekese Keith Buckley és a zenekar többi tagja (köztük testvére) között, így aztán a zenekar le is mondta már lekötött koncertjeit a nézeteltérések elsimításáig. Nos, ez olyannyira nem sikerült, hogy a zenekar közel 25 év működés után után feloszlik, de ennek bejelentése is igen homályosra sikerült és rengeteg kérdőjelet hagy majd a rajongókban.

A feloszlás tényét az hangszeres szekció jelentette be, azzal hogy bár próbálták a nézeteltéréseiket megoldani, az nem sikerült. Keith Buckley énekessel nem tudnak kommunikálni, és hazugság, hogy valaha is új énekest kerestek volna a banda élére. Nagyon sajnálják, hogy a kommunikáció az utóbbi időben online zajlott köztük és az énekes között, de máshogy egyszerűen Buckley-t nem lehetett elérni. Mivel az Every Time I Die mindig is ebből az öt tagból állt, így ők ezen a néven nem zenélnek tovább.

Nem sokkal ezek után az énekes is "megszólalt" az ügyben, posztolva egy képernyőfotót, mely egy levél a másik négy tag jogi képviselőjétől.

A zenekar utolsó lemeze Radical címmel tavaly ősszel jelent meg és nagyon is jól sikerült. Ennek fényében még inkább sajnálatos ez a csúnya szakítás.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2516816914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum