RockStation

Tony Martin korszakos box szettre készül a Black Sabbath

2022. január 25. - theshattered

black-sabbath-tony-martin-1.jpegVárhatóan idén hivatalosan is újrakiadásra kerülnek a Tony Martin által felénekelt Black Sabbath lemezek, azaz a The Eternal Idol, a Headless Cross, a Tyr, a Cross Purposes és a Forbidden. A kereskedelmi forgalomban régen nem kapható anyagok egy közös box szettben lesznek elérhetők, de erről még maga Tony Martin sem tudott sok közelebbit mondani.

Tony Martin: "Mostanában hallottam csak róla, nem is tudtam az egészről. Nem igazán jönnek információk a Sabbath táborból, de komolyan. Nagyon vigyáznak a dolgaikra. Épp tegnap hallottam, hogy van már lemezszerződésük az egészre. Nem tudom, hogy mikor akarják kiadni a cuccot, de még idén kint lesz. Annyit tudok, hogy nem különálló albumok lesznek, hanem egy Tony Martin korszakos box szett.

Legalább most már van hozzá lemezszerződés. Korábban ez volt a probléma az egésszel. Nem gyártják, így nem tudod megvenni sem, mert nem lehet kapni. És ennek következtében jogdíjakat sem kapsz - nem kapsz egy vasat sem az eladásokból, mert nem árusítják. Miért is kapnál? De most, hogy ez meg fog változni és idén végre sikerül kiadni, ó ember! Rengeteg Tony Martin cucc lesz kapható!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8916823178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum