RockStation

Áprilisban jön Kirk Hammett szóló EP-je

2022. február 09. - theshattered

0metallica2018_15_eredmeny.jpgNa, ezt is megértük, szólóanyag jön a Metallica gitárosától! A nyilatkozatok szerint mindig rengeteg témát felhalmozó zenész április 23-án adja majd ki a Portals című anyagot, melyen egyfajta rock és filmzene keveréket hallhat majd a nagyközönség.

kirk-hammet-portals-680x672.png

Kirk Hammett: "Még mielőtt a szóló EP ötlete megszületett volna, a The Kirk Hammett Collection mellé, a salemi Peabody Essex Museumban megrendezett első It's Alive kiállításra kellett valamiféle zenét írnom, ez 2017-ben volt. Olyan zenét szerettem volna, amit a háttérben végtelenítve lehetett játszani, miközben az emberek megnézik a tárlatot. Leültem egy este egy akkordmenettel és mielőtt észrevettem volna, már kész is volt a Maiden And The Monster összes része.

Az egész Portals eredeti koncepciója ezzel a dallal kezdődött. Aztán rájöttem, hogy akár írhatnék másféle aláfestő zenéket is. "Mozizenés" daloknak hívom őket. Hangokat és dalokat írok a fejemben lévő filmekhez. Remélhetőleg mások fejében is hasonló módon megalkotja majd a filmeket."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9717315580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum