RockStation

Leaders - Új dal a Ghost Toasttól

2022. február 16. - sunthatneversets

gt_prom.jpg

Március 3-án jelenik meg a kísérletezős, instrumentális progresszív rock zenekar, a Ghost Toast ötödik nagylemeze, a Shade Without Color, a finn Inverse Records-nál. A harmadik single, a Leaders már elérhető a streaming szolgáltatóknál, illetve a Bandcamp-en és a Youtube-on.

A dalról:
A Leadersben lévő szövegbetét Frank Herbert-től igen fontos gondolat számunkra. Mindenki fog találni tetszőleges alanyt a benne rejlő állításokra. Zeneileg a Leaders felvonultatja a Ghost Toast zenéjében rejlő főbb elemeket, van benne szépen építkező, finom elektronikával fűszerezett nyugodtabb rész, ami fokozatosan engedi szabadjára az energiákat.

Ezzel már három tétel, vagyis a dalok egyharmada ismertté vált a közelgő lemezről, akinek eddig tetszett, amit mutattunk, az szerintünk nem fog március 3-án sem csalódni, sőt számíthat még bőven érdekességekre.

Rengeteg mindent beleraktunk ebbe a lemezbe magunkból. A zene nyelvén kifejezhető érzések mellett konkrét gondolatokat is, még ha azokat mások szavaival mondatjuk is ki. Aki szeret a különböző hangulatok széles skáláján ingadozni és közben el-elgondolkodni a hallható szövegek miértjén, illetve a koncepción, vagy csak úgy álmodozni és kikapcsolni, hagyni, hogy a zene elsodorja, annak a legnagyobb szeretettel ajánljuk.

A két korábbi single:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr217535018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum