RockStation

Megújulva tér vissza az Angerseed

2022. április 12. - sunthatneversets

angerseed-promo-2022.png

2019 végén elindult egy jelentős változás az Angerseed életében, szinte minden területen. Ezt követően a vírushelyzet és annak következményei közvetetten és közvetlenül is sok dolgot átrendeztek, átformáltak. Az elmúlt két évet kemény küzdelemmel és több régi, illetve session tag segítségével sikerrel vészelte át a zenekar, utólag is köszönet nekik!

"Az Underground életforma nem egyszerű (főleg nem az Magyarországon), így a változások nem ritkák a színtéren és a legtöbbször szükségesek is. Mellőzve a kifelé tán unalmasnak ható, elég összetett történéseket, ugorjunk a jelenbe, ahol egy minden szinten megújult Angerseed fog játszani sok koncerten idén: Bilcsik Zoltán basszusgitáros tavaly nyár óta a zenekar része, a dobok mögé közel tíz év után visszatért a zenekar legelső dobosa, Mohácsi Zsolt, a gitáros poszton pedig Szántó Tamás lesz látható. Ez gyakorlatilag egy teljesen új kezdet a zenekar számára, igen erősnek érezzük az új felállást és bízunk a legjobbakban a belső, illetve a külső tényezők szempontjából is. Mint említettük, sok koncert és sok egyéb más aktivitás várható idén, persze mindenről be fogunk számolni. Ez tehát az Angerseed 2022-ben, 14 évvel a megalakulása után - Death Metal banda voltunk, vagyunk és azok is maradunk mindig. Tartsatok velünk idén, figyeljétek a posztjainkat, köszönjük a támogatást! Találkozunk az idei turné tavaszi/nyári állomásain."

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8017805801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum