RockStation

Megsebzett - Új videó érkezett a Pennhursttől

2022. május 11. - sunthatneversets

foto_1.jpg

Megjelent a budapesti Pennhurst zenekar legújabb klipje, a Megsebzett című dalukra. A tavaly megjelent Őrizetlenül nagylemez, először az Életek árán című dalhoz kapott vizuált, most pedig itt a második videó, ami már nem simán image klip, hanem egy történetet követ végig.

A kissé horrorisztikus klip főszerepében Korpás Petra és Király András látható, a forgatás pedig egy tatabányai családi házban és egy fedett parkolóban zajlott. Előbbi majdnem meg is szenvedte a látványosabb tüzesebb jeleneteket, szerencsére azonban senkiben és semmiben nem esett kár a munka során.  A rendező, vágó, operatőr egy személyben Szőr Olivér volt, akinek fáradtságos és nagyon gyors munkájáért nem győz elég hálásnak lenni a zenekar.

A Pennhurst most májusban háromszor is elcsíphető, így a klipes dalok, és az album többi szerzeménye élőben is meghallgatható lesz a közönség számára. Most pénteken Dunaszerdahelyre látogatnak a Pair o Dice zenekarral. A hónap végén pedig a székesfehérvári Nyolcas Műhely közönségét mozgatják majd meg a Your Last Steps és a Petricor zenekarokkal.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6017828733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum