RockStation

Közös anyagon dolgozik David Ellefon és Jeff Young

2022. június 13. - theshattered

david-ellefson.jpgÖsszefogott a két volt Megadethes kolléga, David Ellefson és Jeff Young. A még a hőskorban együtt pengetett zenész a Nick Menza dokumentumfilm készítésekor talált újra egymásra, azóta pedig gyűlnek az ötletek, sőt, igazából már csak fel kellene venni a témákat.

David Ellefson: "Amikor még januárban megkezdődtek a Nick Menza dokumentumfilm felvételei, mindannyian elmentünk L.A.-be és filmeztünk. Ott ültünk a Rainbowban egy este és vacsoráztunk, Jeff meg bedobta, hogy emlékszek-e még arra a néhány riffre a So Far, So Good... So What! turnéról. Aztán eldúdolta nekem őket, én meg egyből kapcsoltam, mondtam neki, hogy haver, tökéletesen emlékszek ezekre a riffekre. Az utolsó hangig! Elég komplex, kicsit már kocka témák, de menők és súlyosak is. Mondtam is neki, hogy istenem, menjünk be egy nyomorult szobába és dolgozzuk ki őket! Így aztán Mike Heller, aki egy remek producer és dobos, felvett néhány sávot. Megírtuk a dalokat. Most már csak fel kell venni őket."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9117855897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum