RockStation

Mike Patton mentális betegségéről beszélt

2022. július 20. - KoaX

faith-no-more-live-mike.jpg

Jó pár hónapja adtuk hírül, hogy a legendás Mike Patton sajnos komoly mentális betegségekkel küzd, ezért egy intézménybe vonult, jó időre. Egyik zenekara a Dead Cross hamarosan lemezzel jelentkezik, Mike a Rolling Stone magazin számára adott interjút, ahol mesélt a problémáiról.

Az énekes elmondása szerint, örült a járványnak, hogy otthon maradhat és rögzíthet egy csomó ötletet, de hirtelen valami átkattant és teljesen antiszociális lett. Az énekesnél agorafóbiát diagnosztizáltak, sokszor érezte úgy, hogy csapdába esett, zavarban érzi magát amikor emberek között van. Első körben akkor tűnt ez fel neki, amikor tavaly szeptemberben a Faith No More-ral turnéztak. Állítása szerint megtört valahogy a bizalma önmagában, és nem akart emberek előtt játszani. Patton tudja, hogy az FNM és a rajongók neheztelnek rá a lemondott turné miatt és abban egyáltalán nem biztos, hogy a lemondott koncertek pótolva is lesznek.

Elmondása szerint több helyről is kap szakszerű segítséget és nem mellékesen anonim alkoholista gyűlésekre is jár. Bővebben a Rolling Stone magazinban lehet olvasni az interjúról. Srácok-csajok, anyukák, apukák, korosak, fiatalok. Ha úgy érzitek, hogy valami nincs rendben nyugodtan forduljatok szakemberek segítségéhez, akár ingyenes vonalon is. Eldurrogtatott példa, de a pszichológus vagy a segítség elfogadása egyáltalán nem ciki! Sokkal nagyobb baj, ha történik veletek valami!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6417886819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum