RockStation

Visszatér a Mr. Big

2022. december 29. - theshattered

ericmartin02.jpgJövőre újra koncerteket ad majd a Mr. Big. A 2018-as Bloodstock Open Air óta szüneten lévő mesterek, azaz Eric Martin, Paul Gilbert és Billy Sheehan mellé a dobokhoz egyelőre nem tudni ki száll majd be, annyi biztos, hogy nem az utolsó aktív években Pat Torpey helyén játszó Matt Starr lesz az.

Eric Martin: "Itt vagyok, hogy elmondjam, miről volt szó mostanában. Még mindig nem mondhatom el, ki a dobos. A Mr. Big újra összeáll, ez nem kérdés. 2023 közepén kerül majd sor rá. Több koncertet fogunk adni, épp dolgozunk a dátumokon. Ott lesz Paul Gilbert, az eredeti gitáros, Billy Sheehan és Pat Torpey szelleme.

Lesz egy fenomenális dobosunk, de nem Matt Starr lesz az. Matt a saját dolgát csinálja most. Most új dobosunk van. Annyit mondhatok, hogy elküldött egy videót a meghallgatásra, amin a Lucky This Time-ot játsza, ami egy olyan dal, amit szinte sosem játszottunk, mert nagyon nehéz elénekelni. A Lean Into It albumon hallható. Mivel azt hitte, hogy talán kis hátszele lesz a meghallgatáson, így feldobolta a dalt, felénekelte a főéneket, majd a harmóniákat is mindenre. Zseniális volt!

Nem akarom elárulni a srác nevét, amíg nem jön ki a sajtóközlemény. De a srác igazán odatette magát, ráadásul mindenki ismeri őt. Ami igazán remekké teszi, hogy hatalmas rajongója Pat Torpeynak. Szerintem még Pat is áldását adná erre a rejtélyes emberre."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2918012442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum