RockStation

Itt a második előzetes dal a Creye hármas albumáról

2023. január 14. - moravsky_vrabec

creye_2022.jpg

A fiatal svéd hard rock csapat befejezte a III: Weightless album munkálatait, és ahogy az lenni szokott, előzetes kislemezekkel és videókkal csinálnak kedvet a február 17-én érkező csomaghoz. A friss tétel címe szimplán: Air.

A Top10 kedvenc Frontiers-kiadós zenekarunkat bemutató cikkben is szerepelt Creye ez alkalommal líraibb húrokat penget. „You’re the air that I breathe / You’re all that I need” – énekli August Rauer, a régi Journey hangulatát idéző dalban. Az ilyenre szoktuk mondani, hogy egy normális világban ez szólna a rádióban, de hát mikor volt utoljára normális világ, nem igaz? Mindegy is, az Air című friss videó csak egy kattintás, a decemberben kiadott, lendületesebb Spreading Fire, valamint a borító és a dallista pedig ott figyel alatta. Úgy tippeljük, a harmadik dal/videó már a lemezzel együtt érkezik majd.

Creye - III: Weightless dallista: 

1. Glorious
2. Air
3. One Step Away
4. The Game
5. Spreading Fire
6. Weightless
7. How Far
8. In The Shadows
9. Stay
10. Dangerous
11. Pieces 

creye3lp.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7618025016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum