RockStation

Arcodra vésett sors - Itt a Huntsville Holiday bemutatkozó EP-je!

2023. január 23. - rockstation

huntsvilleholiday2023.jpgJanuár 21-én jelent meg a Huntsville Holiday debütáló kislemeze, amely elérhető minden valamire való streaming és online felületen. Egyelőre csak online terjesztésben, de nincs kizárva a fizikai hanghordozó sem, természetesen az igényektől függően. A zenekar frontembere a Honeymaze-ből ismert, a legutóbbi Trident lemezen vendégszereplő Zé Bé, azaz Biró "Kevin" Zoltán.

A zenekar 2021 március elsején alakult Nyíregyházán, de a története jóval korábban kezdődött. Gaál Tibor és Dudás Attila már évekkel korábban elkezdte formába önteni a zenekar ötletét. A kezdeti tagkeresés nehézségein átesve, Brilló Máté, Kurucz Tamás, és Zé Bé (Honeymaze, Wayantra, Angel Rust) érkezésével vált teljessé a felállás 2022 tavaszán. Ezután kezdődött el az érdemi munka a saját dalokon, majd a zenekar stúdióba vonult, hogy rögzítse bemutatkozó anyagát "Arcodra vésett sors" címmel. A három saját dalt tartalmazó EP felvételei az MSK Sound stúdióban készültek 2022 novemberében.

A Huntsville Holiday által játszott zene stílusa nehezen behatárolható, mégis a rock és a metal alapvetően súlyos, markáns stílusjegyeket hordozó keveréke. Mentesen az öncélú művészkedéstől, a dalok műfaji besorolását a zenekar a hallgatóra bízza. A folyamatosan érlelődő, eleven felfogásban alkotó csapat dalainak szövegvilága főként a lelki folyamatok, belső útelágazások által reflektál a külvilágra, gyakran asszociatívképekkel.

Szeretnénk a dalainkat eljuttatni a szélesebb közönséghez, és minél több koncertet adni. Mivel a zenekar elég termékeny, újabb hanganyagok felvételét tervezzük.

A zenekar tagjai:
Zé Bé – ének
Brilló Máté – dob
Dudás Attila – basszusgitár, vokál
Gaál Tibor – gitár, vokál
Kurucz Tamás – gitár

Közösségi oldalak:
https://www.facebook.com/huntsvilleholiday
https://www.instagram.com/huntsvilleholiday/
https://www.youtube.com/@huntsvilleholiday

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1318032292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum