RockStation

Rock Nuggets Vol24. / In Der Welt - In Der Welt (2023)

2023. február 17. - KoaX

in_der_welt.jpg

Valamiért mindig ráakadok egy-egy olyan zenekarra, akikre aztán totál rá tudok kattanni. Az In Der Welt egy viszonylag friss francia zenekar, akik olyan post-metalt, hardcore punkkal vegyített mixet nyomnak le a torkomon, ami után csak azt tudom mondani, hogy kérhetek még? 

A zenekarról sokat nem tudtam meg, csak annyit, hogy franciák és ez a Self titled album az első anyaguk, noha 2020 táján kijött egy-egy dalocska tőlük. Azoknak fog a legjobban tetszeni, akik bírják a bélből jövő ordítást, a nem megszokott ritmusokat, a nyers hangzást és az arcba mászóan agresszív zenét. A harmincnyolc perces anyag egyszerűen letaglózott már a legelső hallgatásnál. Imádom, ahogy a gitár szól, nincs semmi túlcsiszolva, minden nyers mocskos, éppen csak annyit van rajta finomítva, amennyit az megkíván. Még is csak kell adni valamennyi lovét a hangmérnöknek.... Az egész zene olyan hatást gyakorolt rám, mint anno tette azt a Brazíliából származó Deafkids. Azzal a különbséggel, hogy az In Der Welt nem annyira elborult, nem dolgozik annyi noize-os zajjal, sokkal inkább arra megy, mint az Eyehategod, megcsócsálja a lelkedet és a sárba tiporja azt.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4018050968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum