RockStation

Megvan Taylor Hawkins utódja a Foo Fightersben?

2023. május 02. - theshattered

foo-fighters-1.jpgÁllítólag Rufus Taylor, a Queen dobosának, Roger Taylornak a fia ugorhat be a Foo Fighters dobcucca mögé. A The Darkness dobosaként is ismert zenész, aki egyébként Taylor Hawkins keresztfia, a pletykák szerint még csak a következő turnéra szerződött le a csapattal (azt nem tudni, a But Here We Are című következő Foo anyagon ki játszik), de erről semmi komolyabb információ nincs. Még a büszke apa is titkolózik, bár nem zörög a haraszt, ugye...

Roger Taylor: "Hát, Rufus egy fenomenális játékos! Igazi félelmetes, nagyszerű dobossá vált a The Darkness-ben. A minap láttam őket a Wembley Arenában. Zseniálisak! Abszolút zseniális zenekar, nagyon jók élőben. Imádom a The Darkness-t. A fiam szinte idegesítően erőteljes és nagyon-nagyon jó játékos lett. Nem tudok többet mondani erről."

A fia esetleges Foo Fighters pozíciójáról ennyit mondott az öreg legenda: "Ha azt nézzük, kiválóan játszott velük. Ismeri az összes dalukat, mindegyiket nagyon jól tudja. A Best of You-t a Wembley-ben és a The Forumban is eljátszotta a Foo-val, zseniális volt. Hogy most éppen mi történik, azt nem tudom."

A Foo Fighters természetesen nem kommentálta a dolgot, ők szigorúan titokban tartják az egészet.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2318114896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

meronem 2023.05.02. 13:57:19

Taylor Hawkins, Rufus Taylor, Justin Hawkins :-)

Kivlov 2023.05.02. 18:09:18

"Hey, Ruuf, madafaka..."
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum