RockStation

A Def Leppard egy kisebb klubkoncerten melegít be a stadionturnéra

És mi is megnézhetjük online

2023. május 05. - moravsky_vrabec

def_leppard_2022.PNG

A Def Leppard hamarosan európai turnéra indul a Mötley Crüe társaságában, amelynek keretében hozzánk is eljutnak majd. A budapesti fellépés május 29-én lesz, előtte azonban tartanak egy különleges bemelegítő koncertet.

Az esemény május 19-én pénteken lesz a Leadmill klubban, Sheffield-ben, ahol a zenekar története elkezdődött. Ha belegondolunk, hogy a Leppard már 40 éve is platinalemezes sztárbanda volt, átérezhetjük, mennyire különleges egy ilyen koncert. A klubba nagyjából 800 szerencsés fér majd be, de szerencsére online is közvetítik majd a koncertet, így egy nagyjából 6000 forintnak megfelelő összegért bárki megnézheti azt. 

A helyszíni és az online jegyek bevételét nemes célra fordítják: a Music Venue Trust nevű szervezet kapja meg, ami azért dolgozik, hogy a kisebb, független zenés klubokat próbálja életben tartani. A koncert este 10-kor kezdődik majd, és nagyjából egyórás lesz. Az online streamet élőben láthatjuk, de utána még 24 óráig elérhető lesz. További részleteket ITT találsz. 

Nemrég interjút készíthettünk Phil Collennel, a csapat gitárosával, aki mesélt a turnéról és a készülő szimfonikus lemezről is, ezt ITT olvashatod el. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7118116996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum