RockStation

Def Leppard koncertvideó testközelből

2023. december 16. - moravsky_vrabec

def_leppard_2022.PNG

A Def Leppard és a Mötley Crüe közös világ-körüli stadionturnéja nemrég ért véget Ausztráliában. A brit rocklegendák mielőtt jövőre újra útra kelnek, egy különleges koncertvideóval állítanak emléket a távoli kalandnak.

A "Stadium Tour" névre keresztelt megmozdulást még a világjárvány előtt kezdték szervezni, majd többszöri halasztás után végül 2022 nyarán valósulhatott meg. A 36 koncerten legalább egymillió rajongó láthatta őket, az akció egyértelmű siker volt. Idén kibővítették a kört, és eljutottak Európába, Japánba és Ausztráliába is. Budapesten mi is megnéztük őket, kollégánk beszámolóját ERRE találod. 

A napokban kiadott videón a Leppard legnagyobb slágerét, a Pour Some Sugar on Me-t láthatjuk. A kisfilm különlegessége, hogy az operatőr a hatalmas színpadon, a zenekar mögött mozogva vette fel a képanyagot, így a banda jobbára hátulról látható. A Sydney-ben készült felvételhez csak egy kamerát használtak, így a képanyag vágatlan, a hang pedig a zenekarhoz méltón tökéletes. Ha te is osztod azt a véleményt, hogy a Pour Some Sugar-ből sosem elég, már indíthatod is a felvételt. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr918282049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum