RockStation

Itt a Queens Of The Stone Age új dala

2023. május 11. - sunthatneversets

qotsa-crop-b0003834-andreas-neumann-1.jpg

Napok óta megy a promo, új dal jön a Queens Of The Stone Age-től. És tényleg. Emotion Sickness címmel itt egy vadiúj tétel, 2017 óta az első. A Josh Homme vezette csapat természetesen a dal mellé albumbejelentést is tett. A zenekar új albuma június 16-án lát napvilágot In Times New Roman ... címmel, rajta 10 vadiúj dallal. /Fotó: Andreas Neumann/

A zenekar ígérete szerint az "In Times New Roman..." nyers, időnként brutális, és nem ajánlott a gyengébb idegzetűeknek. Mégis, talán ez az eddigi legszebb és leghálásabb album az eddigi diszkográfiájukban. Joshua Homme fanyar dalszövegeit részben a már jól ismert QOTSA-hangzás festi alá, azonban minden dalban új zenei csavarokra is számíthatunk. A közelgő új lemez mottója az, hogy olykor a hegek és sebhelyek mögé kell néznünk, hogy meglássuk a szépséget, máskor viszont a szépséget maguk a hegek és sebhelyek jelentik.


7088b784ce79d13173a3e280ff5a6dff_1000x1000x1.png

Az albumra az alábbi dalok kerülnek:
1. Obscenery
2. Paper Machete
3. Negative Space
4. Time & Place
5. Made to Parage
6. Carnavoyeur
7. What the Peephole Say
8. Sicily
9. Emotion Sickness
10. Straight Jacket Fitting

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4118121312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum