RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2023/23.

2023. június 11. - sunthatneversets

will-haven-2023.jpegHeti dalmegosztásunkban zajos rock, amazon gitárvirtuóz, thrash-es arculcsapás. combos riffek és jófajta retro rock. /Fotó: Will Haven/

WILL HAVEN - Diablito

A 5 of Fire után újabb számot szállított a rajongóinak (meg persze minden kíváncsi fülnek) a Will Haven. A sacramentói noise metal csapat a friss tételnek a Diablito címet adta, a teljes nagylemez, a VII július 7-én érkezik majd.


NITA STRAUSS - Victorious feat. Dorothy

Július 7-én fog megjelenni Nita Strauss új nagylemeze, a Call Of The Void. A gitárost véletlen sem lehet fukarkodással vádolni, úgy szórja a dalokat, mintha kötelező lenne, így a Dorothyval (értelemszerűen nem a magyar zenekarral) közös Victorious már a hatodik promós tétel a tizennégy dalos korongról. Íme! 


HUMANITY'S LAST BREATH - Instill

Kiadta az Ashen címre keresztelt következő nagylemezének új előzetesét a Humanity's Last Breath. A brutális témákkal operáló zúzdabrigád az egyszerre éteri és a sárga földig letaposó Instill-lel kényezteti tovább a dobhártyákat, a teljes korongig augusztus 4-ig kell várni. Előre szólunk, combos lesz! 


EXMORTUS - Beyond Th Grave

Necrophony címmel augusztus 25-én érkezik az Exmortus új nagylemeze. Erről most a Beyond The Grave című dal szabadult ki anagyvilágba, hogy letépje mindenki arcát. 


GRETA VAN FLEET - Farewell For Now

Az utóbbi időszakban igencsak felfelé ívelő pályán mozgó, egyre nagyobb helyeket megtöltő Greta Van Fleet új nagylemeze július 21-én jelenik meg Starcatcher címmel. Erről már a harmadik előzetest osztja meg a zenekar, ezúttal a  Farewell For Now című tétel látott napvilágot.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3918143238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum