RockStation

Műcicikkel tolta Maynard James Keenan

2023. május 24. - theshattered

kennan2023.jpgMűcicikkel, kisminkelve lépett fel a Tool énekese a floridai transzvesztita törvények ellen való tiltakozásként. Az év első Tool koncertjét a fenti képen látható szettben tolta végig, jelezvén, hogy nem feltétlen ért egyet az ott frissen beiktatott rendszabályokkal. A floridai kormányzó, Ron DeSantis egy hete írta alá azokat a törvényeket, amik korlátozzák a drag showkat és a transgender jogokat, valamint a gyerekek megjelenését a drag showkon és talán nem lövünk alá, ha úgy fogalmazunk: arrafelé igen komoly visszhangot váltottak ki. A koncert dallistája amúgy IDE KATTINTVA mazsolázható át. (Fotó: Amy Harris)

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5818131236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2023.05.24. 17:25:26

Joga van tiltakozni. A minden bizonnyal többséggel megválasztott kormányzónak meg joga volt aláírni a vonatkozó törvényeket. Nincs itt kérem semmi látnivaló.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum