RockStation

Ébredjünk fel, vegyük kezünkbe az életünk irányítását!

Fatal Error dal- és klippremier

2023. június 09. - sunthatneversets

dsc04995-2.jpgHosszabb kihagyás után új dallal és videoklippel jelentkezik a Fatal Error. A zenekar 2021-ben jelentette meg legutóbbi duplalemezét, amit a tavalyi évben meg is túráztatott országszerte. Az idei év eleje koncertmentesen telt a csapat számára, ekkor született meg a Hátrakötött kézzel.

A zenekar így nyilatkozott a dalról és klipről:
„Izgatottak vagyunk, hogy végre új dalokkal foglalkozhatunk, ezért is vártuk, hogy megjelenjen a Hátrakötött kézzel. A dal alapjaiban egy olyan problémával foglalkozik, amely az élet több területén is visszaköszön. A hatalmon lévő befolyásos emberek, vagy akár csak a munkahelyi főnökök sok esetben bábuként rángatják a kiszolgáltatott embereket. Megszabják a lépéseinket, lehetőségeinket sokszor egészen odáig, hogy kit szerethetünk, vagy kire szavazhatunk. Ez a dal arra akar rámutatni, hogy ébredjünk fel, és vegyük a kezünkbe saját életünk irányítását, tegyünk a saját szabadságunkért.
Sok embernek hálával tartozunk, akik segítettek nekünk, hogy létrejöhessen a dal és klip. Külön köszönet illeti a ceglédi Kossuth Művelődési Központot, akik sokadik alkalommal segítenek nekünk videoklip helyszínben.”

A Fatal Error június 9-én, pénteken a Budapest Parkban adja következő koncertjét vendégként a Paddy and the Rats 15 éves jubileumi buliján.

A dal megtalálható az összes zenemegosztó platformon. Digitális zenemegosztók ITT

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr718142436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum