RockStation

Új dalt és énekest mutatott a svéd Amaranthe

Valószínűleg az új nagylemezt is hamarosan bejelentik

2023. június 30. - moravsky_vrabec

amaranthe2023.JPG

Az elektronikával gazdagított power metalban utazó, három énekessel kiálló svéd Amaranthe legutóbb 2020-ban jelentkezett teljes albummal. A lassan háromesztendős Manifest megjelenése óta szorgos turnézással és néhány kislemez kiadásával tartották fenn az érdeklődést, de várhatóan nemsokára új albummal bővülhet az életmű, ami már a hetedik lesz.

A beharangozóban már utaltak rá, hogy további bejelentések várhatók, de egyelőre egy friss dal, és egy új énekes vannak a fókuszban. A Damnation Flame folytatja az Amaranthe hagyományait, miközben a hangzást szimfonikus elemekkel gazdagították, ami új terület a zenekar számára. A vámpíros témájú dalhoz videót is tudunk mutatni a cikk alján. 

Az Amaranthe egyik különlegessége, hogy a zenekar arca, Elize Ryd énekesnő mellett két további énekes is aktív szerepet kap: a már régi motoros Nils Molin (tiszta ének) mellé az extrém vokálokért felelős Mikael Sehlin érkezett. Mikael az új Damnation Flame dalban mutatkozik be a csapatban, már csekkolhatod is a mellékelt kisfilmben. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7418156402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum