RockStation

RockNuggets Vol82. / Monolord - It's All The Same (Relapse Records, 2023)

2023. július 24. - KoaX

a4119151386_10.jpg

A Monolord már a születése pillanatában legendává vált. Nem tudom, hogy a svédek mitől ilyen rohadt jók, de jóformán bármihez hozzányúlnak az arannyá válik, pedig nem hiszem, hogy Midász király a rokonuk lenne. Itt van most a legújabb EP-jük, ami a maga két dalával is....

Hiába csak két dalt tartalmaz a tizenkét perces It's All The Same című anyag, imádjuk az első perctől kezdve. A második dal jobban ismerős lehet a zenekar rajongói számára, ugyanis, ez a Rust illetve a No Comfort stílusát viszi tovább. Ezzel túl sokat nem is kell foglalkoznunk. Ellenben a Glaive (It's All The Same) újabb megközelítést tesz lehetővé, ahol minden korábbi anyag képviselve van. Hangzás tekintetében a tiró már elérte amit tud. Nem lesz bennük több, ezt itt és most le kell szögezni, de az tuti, hogy még van a tarsolyukban valami és nagyon bízom benne, hogy a következő (hamarosan) megjelenő albumukon mutatnak még ebből nekünk jócskán. A dal egy az egyben idézi a korai Sabbath-ot Thomas hangjáról nem is beszélve. Aki szerelmese ennek a műfajnak az nem fog csalódni. Aki pedig még nem elég elhivatott annak remek belépő anyag lehet ez az EP.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7318174726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum