RockStation

Bemutatkozik a Without Frames

Nagykanizsai vérfürdő

2023. augusztus 15. - Árposz

withoutframe.jpgMegjelent a nagykanizsai Without Frames zenekar bemutatkozó single-je Bloodbath címmel. A fiatal csapat nem csak digitálisan debütál most, hanem élő bemutatkozása sem volt olyan régen.

Júniusban Nagykanizsán az AK Családi Napon tartották első koncertjüket. A jól sikerült bemutatkozást jövőben majd több buli is követheti, most azonban az online térben való ismeretség szerzés cél. Ennek az első lépése a most megjelent új dal.

Zeneileg a Lorna Shore, Slaughter to Previal, Slipknot vonal volt erős hatással a zenekar tagjaira, amit próbálnak zenéjükben is megjelentetni. Szövegvilágában a sötétebb, deathcore/deathmetal témák vannak előtérben, melyet elsősorban a zenekar énekese Grabant Máté jegyez. A Bloodbath címmel most megjelent új dalt hamarosan további két új dal is követi.

A dal mixelése, masterelése, utómunkája és a videó is Bognár Máténál készült /Atlas Audio/

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4218191953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum