RockStation

Másfél évtized után új dalokon dolgozik a Dismember

2023. szeptember 01. - theshattered

dismember2022.jpgVégre-valahára új számokon dolgozik a svéd death metal legenda, a Dismember. A 2011-es feloszlást követően 2019-ben újjáalakult, újra az első négy lemez tagságával nyomuló kvintett persze nem szeretné elkapkodni az új dalokat, így még lehet várni kell kicsit, de a tény, hogy valami lesz a jövőben és ez már jó hír.

Fred Estby a dalírásról: "Egyáltalán nem nehéz. Az a helyzet, hogy szerződésünk van a Nuclear Blasttel. Opciónk van egy, vagy két lemez elkészítésére. Ami király. Azt csinálunk, amit szeretnénk, ami méginkább ideális számunkra. Kihasználjuk és ki is fogjuk használni az időnket, mert nem akarunk valami félgőzös anyagot kiadni. Nagyon kritikusan fogjuk szemlélni az egészet, főleg mert olyan sok idő telt el az utolsó lemez óta. Imádom a 2008-as Dismember lemezt, pedig nem is játszok rajta. Az egy nagyszerű album. És ha egy újjáalakult zenekarként lemezt akarsz kiadni kétezer-kibaszott-huszonháromban, vagy huszonnégyben, akkor minden korábbinál magasabbra kell tenni a lécet. Nem szégyenkezhetsz miatta. Nagyon kritikusan állunk majd hozzá és mivel nem egy városban lakunk és nem lógunk együtt egyfolytában, ez időbe telik majd."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr218205197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum