RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2022/Vol41.

2022. október 09. - sunthatneversets

steel-panther2022.jpegHeti dalmegosztásunkban glam rock, dallamos sludge és metalcore, oldszkúl nu metal utánérzet és egy zsigeri betonozás. /Fotó: Steel Panther/

BLEED - Killing Time

Várhatóan jövőre jelenik meg a Bleed új nagylemeze, viszont erről még nem tettek közzé semmilyen infót. Viszont addig is minőségi időkitöltőnek itt a Killing Time (találó cím), ami a nu metal, azon belül is a Deftones korai fénykorszakát idézik meg ízesen, mégsem nyúlás szagúan. 


STEEL PANTHER - Never Too Late (To Get Some Pussy Tonight)

Február 24-re lőtte be az új lemezének megjelenését pinabubus glamcsapat, a Steel Panther. Elsőként a lemez nyitódala, a szokásosan kattant videóval körített Never Too Late (To Get Some Pussy Tonight) került ki. Mint ismert, ez a nagylemez lesz a első, amint a Lexxi Foxx helyére került Spyder pengeti a mélyeket, mutatjuk hogy sikerült. 


BURY TOMORROW - Abandon Us

Március 31-re lőtte be a következő albumának, a The Seventh Sunnak a megjelenését a Bury Tomorrow. A különböző, egyébként első blikkre nagyon igényes kiadásokban megjelenő anyagról a bejelentés mellé kiadták az Abandon Us című dalt.


LAMB OF GOD - Ditch

Pénteken jelent meg a Lamb Of God új nagylemeze, az Omens. A csapat az ünnepnapot kiemelendő a Ditch című számot toldotta meg egy klippel, ez fentebb tekinthető meg. Hogy milyen lett maga az album? Hamarosan arról is olvashattok, addig hallgassátok gőzerővel!  


OHHMS - Eaten Alive

A Church Road Records gondozásában a jövő év elején Rot címmel lát napvilágot az angol OHHMS új nagylemeze, melyről itt egy vadiúj ízelítő Eaten Alive. A dallamosabb sludge metal kedvelői okvetlenül kattintsanak. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6017948826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum