RockStation

Új Sonic Bear Punch videó érkezett

2024. október 02. - KoaX
img_1727515584176.jpg
Megjelent a Sonic Bear Punch legújabb videója, amiben Farkas Zsombi és Bokodi Bálint is közreműködik. A Part I: Deep down inside című albumról itt a Minden Visszaáll. Nem mellesleg, ha a tovább gombot is használod, megtalálod, hogy a zenekar, hogy nyilatkozik az új videóról!

"Megjelent zenekarunk új videóklipje, amely a "Part I: Deep down inside" című albumunk egyik legkülönlegesebb dalára készült. 
A "Minden visszaszáll" az egyetlen magyar nyelvű dalunk, amelyet az albumunk keverésével egyidejűleg rögzítettünk dobilag Farkas Zsomborral (Platon Karataev) valamint Bokodi Bálinttal (Thy Catafalque, Sosevolt Diabolus In Musica), aki gyönyörű hegedűjátékával csodálatos hangulatot varázsolt a dalnak. Úgy érezzük a klip képi világával vált teljessé a dal és annak mély hangulata.
Az idei év számunkra a megújulás, az összecsiszolódás és az élő koncertek izgalmainak az éve volt eddig. Jelenleg az új felállásunkkal azaz Bécivel és Viktorral már az új dalok rögzítésén dolgozunk. Ezek a dalok kiváló alapjai lesznek a terveink szerint jövőre megjelenő új albumunknak és a kezdeti lendületünket megsokszorozva, folyamatos megjelenésekkel és koncertekkel igyekszünk az elkövetkezendő időszakban sokkal jobban "szem előtt lenni". 
Élőben idén november 23-án találkozhattok velünk a Watch My Dying és az Ørdøg zenekar országos turnéjának székesfehérvári állomásán a Nyolcas Műhelyben. 
Ezt a "hármast" nem érdemes kihagyni, így reméljük minél többen leszünk ezen az estén.
Béci, Lui, Pityesz, Viktor"

"Megjelent zenekarunk új videóklipje, amely a "Part I: Deep down inside" című albumunk egyik legkülönlegesebb dalára készült.  A "Minden visszaszáll" az egyetlen magyar nyelvű dalunk, amelyet az albumunk keverésével egyidejűleg rögzítettünk dobilag Farkas Zsomborral (Platon Karataev) valamint Bokodi Bálinttal (Thy Catafalque, Sosevolt Diabolus In Musica), aki gyönyörű hegedűjátékával csodálatos hangulatot varázsolt a dalnak. Úgy érezzük a klip képi világával vált teljessé a dal és annak mély hangulata. Az idei év számunkra a megújulás, az összecsiszolódás és az élő koncertek izgalmainak az éve volt eddig. Jelenleg az új felállásunkkal azaz Bécivel és Viktorral már az új dalok rögzítésén dolgozunk. Ezek a dalok kiváló alapjai lesznek a terveink szerint jövőre megjelenő új albumunknak és a kezdeti lendületünket megsokszorozva, folyamatos megjelenésekkel és koncertekkel igyekszünk az elkövetkezendő időszakban sokkal jobban "szem előtt lenni". 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1118695682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum