RockStation

RockNuggets Vol119. / Kolyma - Exit Strategy (2023)

2023. december 01. - KoaX

a3418175328_10.jpg

Idén úgy alakult, hogy rengeteg instrumentális lemezt hallgattam. Soha nem hittem volna, hogy ennyi ilyen szerzemény kerül terítékre. A másik meglepő dolog a számomra az volt, hogy az olasz vidékeken mennyire érzik, hogy mi az, ami engem megbabonáz. Azonban most nem Dél-Európába kalandozunk, hanem sokkal inkább északnak vesszük az irányt. Az úti cél a németországi Kiel, ugyanis ez a Kolyma szülővárosa.

Mi az a Kolyma? Egy stúdió projekt, amiről nehéz írni. Nehéz írni mert sokkal inkább egy érzés, mintsem zene. Érződik benne az északi népek hangulata, de nem black metalos, sokkal inkább egy enyhe folk vonal van benne, persze mindez a post rock keretein belül,, ahogy a szerző fogalmazott. Nem tudom pontosan leírni, hogy miért jó  ez a lemez. Csak azt érzem, hogy folyamatosan vissza-vissza kerül a lejátszóba bizonyos időközönként.  Május közepe óta tart ez a kapcsolatunk, akkor fedeztem fel, és bizonyos időközönként csak ezt indítom el a Spotify-on. Az egész hangulata magával ragad, remekül szól, de ez egy stúdiós projektnél nem is meglepő. Keressétek meg benne Ti is, hogy miért jó az Exit Strategy, és kérlek, írjátok meg kommentbe.

5kop.png

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5018268827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum