RockStation

Megjelent a The Way We Are bemutatkozó lemeze

2023. december 26. - rockstation

twwa2023.pngMúlt hét pénteken megjelent a The Fate Of The Antagonist, a The Way We Are bemutatkozó nagylemeze. A tizenkét számos anyag a metalcore és a hardcore legszebb ízeit igyekszik összesűríteni, szóval az irány kedvelői már cuppanhatnak is a play gombra!

A budapesti The Way We Are zenekar megalapításának gondolata 2020-ban fogant meg Bodrogközi Balázs "Lyason"; (gitár, basszusgitár), Forstner Tamás (dobok) és Lovas Bence (ének) fejében, valóban aktívnak azonban csak Balog Attila (gitár, basszusgitár) 2021-es csatlakozásától tekinthetők - innentől zajlanak próbáik, íródik dalaik nagy része, valamint demófelvételeket is ekkortól rögzítenek.

Fő zenei irányvonaluk a metalcore és hardcore műfajokban gyökerezik, a leírt alapvetést pedig kisebb-nagyobb mértékben thrash- és groove metal elemekkel színesítik, valamint vokálok terén a false chord-, illetve a fry screaming technikákat veszik legsűrűbben igénybe. Sokrétűnek tekinthetők dalszövegeik témái is: ezek hol az emberi érzelmekről, hol politikáról, társadalomról, történelemről, illetve a természetről vagy misztikumokról szólnak; céljuk minél több embernek új perspektívákat mutatni dalaik sorain keresztül.

Első kiadványuk a 2022 szeptemberében megjelent Deathless Salvation című kétoldalas digitális single volt, a 2023-as évben pedig további négy hasonló matériával ajándékozták meg hallgatóikat. Az ezeket követő, 2023. december 22-én megjelent nagylemez számlistája – melynek elemeit egyébként közösségi média platformjain egyenként be is mutatja a zenekar - az alábbi, lentebb pedig meg is hallgathatjátok a dalokat:

1.Seimei Handan
2. Fate Of The Antagonist
3. The Print
4. I Drew A Line (…And You Crossed It Multiple Times)
5. Shooting Star (From Another World) feat. Shade from Abyss of Fate
6. Feasting On The Remains Of Your Date
7. Grief
8, Probenecid
9. Deathless Salvation
10. P.I.TA.
11. le systéme (merchant of death)
12. Lychnidos

A zenekar 2024-es tervei közé tartozik a lemezükkel az ország – illetve a külföldi színterek –lehető legtöbb részére való eljutás koncertek útján és az online térben egyaránt,valamint videóklippek és egy új kislemez kiadása, így érdemes figyelni rájuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr10018287909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum