RockStation

Januári megjelenések

2023. január 01. - sunthatneversets

new-release-report.JPG

Megérkezett 2023! Nem mondjuk, hogy a legerősebb hónappal nyitunk, de azért akad figyelemre érdemes új album szép számmal.

Tovább

Kurt Cobainről írt dalt Courtney Love

moh4.jpgFriss lemezre készül Courtney Love. A lemezfelvételek alatt egy Justice For Kurt című tételt is rögzített az énekesnő, mely értelemszerűen a volt férjéről, a Nirvana énekeséről, Kurt Cobainről szól. Mielőtt még örülni kezdenének a rajongók, van egy rossz hírünk: a nóta nem lesz ott a korongon, várhatóan később fog majd megjelenni. Hogy miért?

Tovább

Így írta a Dogs Of Chernobyl basszussávját Dave Mustaine

megadeth_2022.jpgEgy rövidebb Instagram videóban mutatja meg, hogyan "írta" a legfrissebb Megadeth-lemez, a The Sick, The Dying... And The Dead! egyik húzódalának, a Dogs Of Chernobylnak a bőgőtémáját Dave Mustaine. A végül Steve DiGiorgio által feljátszott sávok itt persze teljesen más formában hallhatók még, de érdekességnek tökre rendben van.

Tovább

Friss dallal jelentkezett David Ellefson zenekara, a The Lucid

thelucid2022.pngA Mumps című dalt mutatta meg második előzetes kislemezdalként David Ellefson zenekara, a friss EP-re készülő The Lucid. Az ötdalos anyag január 27-én jelenik meg Saddle Up And Ride címen, az első kiadott nóta a címadó volt. Érdekesség, hogy Violent J, az Insane Clown Posse egyik tagja két nótában is feltűnik, az előbb említett címadó mellett a Sweet Toofban lesz még hallható.

Tovább
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum