RockStation

RockNuggets Vol141. / AusgangsSPERRE - Space and Mind (2023)

2024. január 09. - KoaX

a1206884284_10.jpg

Vannak időszakok, amikor egyszerűen azt érzem, hogy most jól esne valami könnyedebb zene. Nem feltétlenül bírom 0-24-ben a kemény metalt, akármennyire is szeretem. Szerencsémre ilyenkor mindig szembejön valami, ami kicsit kitisztítja a hallójárataimat. Így volt ez most a német AusgangsSPERRE-nek köszönhetően.

A trió még csak négy éve működik, de nem szeretnek lustálkodni. Január elsején jelent meg az ötödik nagylemezük, Space And Mind címmel, január másodikán meg megint kihoztak egy lemezt. Mivel még csak az elsején megjelenő anyagra volt időm, így most erről beszélgessünk kicsit. A borító nem igazán az én ízlésvilágomat tükrözi. Egyszerűen elcsépeltnek tartom nagymellű nőket a borítóra rakni és rá vágni egy ilyen effektet. Ettől független a zenekar marha király zenét játszik. Post-space metal, egy jó adag stoner ízzel beoltva. Hangzásban marha király, amit csinálnak és tényleg segít ez a hét dal, hogy kicsit megkönnyebüljön az ember a súlyos riffektől. A dalok átlagos hossza öt perc körül mozog, de egyáltalán nem válnak unalmassá. A jövőben érdemes lesz odafigyelni rájuk. Nem találják fel újra a műfajt, de azon belül eléggé jó zenét csinálnak.

45kop.png

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9418294079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum