RockStation

This Calling dalpremier: On The Devil’s Side

Április elején érkezik a második nagylemez

2024. március 08. - sunthatneversets

unnamed_2024-03-08t050840_294.jpgÚj dalt mutatott be az ultradallamos - női vokálokkal is gazdagon ellátott - punkrock / hardcore-ban utazó (Noble Victory, The Idoru, Magma Rise, Bridge To Solace, Prosectura, és ex-Alvin és a Mókusok tagjaiból verbuválódott) This Calling. Az On The Devil’s Side a fővárosi banda április 5-én megjelenő második nagylemezének újabb előfutára.

Fellegi Ádám (gitár) a dalról, és a lemez koncepciójáról:
“A dal – de igazából az egész lemez – mondanivalójában kicsit a Misfits horror érájába repít vissza, illetve a lélek sötétebb oldalára világít rá, tudod, arra, ami az álmatlan éjszakák közepén kerül elő. (nevet) Tudatosan kerüljük a ‘do better!’ mentalitást, mindenféle állásfoglalást, észosztást, politikai-társadalmi kérdésekben. A This Calling lényege a szórakoztatás, és nem is nagyon szeretnénk ettől eltérni, nem akarunk szócsőként üzemelni, pont eleget csináltuk az elmúlt 25 évben.”

A 2020-as debütáló nagylemez után érkező - Nightlife címet kapott - második albumra 9 saját dal, illetve egy két tételes feldolgozás medley került.

unnamed_2024-03-08t050515_465_1.jpg

Dallista:
01. The Dark Knight
02. On The Devil's Side
03. True Love
04. I Am Your Nightmare
05. The Last Dance
06. Kingdom Of The Dead
07. Bullet In My Head
08. The Flag Of Apocalypse
09. Popcorn, Ice cream And Candy
10. Sailin' On + Signs Of The Times (Bad Brains + Cro-Mags cover)

A Nightlife album már előrendelhető ITT.

This Calling:
Herczeg László - gitár
Fellegi Ádám - gitár
Szirota Márió - dob
Pap Attila - basszusgitár
Bödecs András - ének

Pettenkoffer Zsófia, Szabó Léna, Vida Írisz Minami - vokál

A lemezbemutató koncertre a megjelenés másnapján, április 6-án kerül sor a Dürer Kertben - partnereik a Wishes, a Hitori, és a nís lesznek. További infók a koncertről ITT.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1218348609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum