RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2024/Vol17.

2024. április 28. - sunthatneversets

motley-crue-dogs-of-war-1.jpgHeti dalmegosztásunkban glam legendák, belezős death metal, csajfrontos hardcore, elektro- és trve heavy metal. /Fotó: Mötley Crüe/

MÖTLEY CRÜE - Dogs Of War

friss számot villantott a Mötley Crüe. Az immár John 5-val dolgozó legendák nótája a Dogs Of War címet kapta. Az igen húzós groove-ra épülő számhoz egy elég klafa videó is társult.


200 STAB WOUNDS - Hands Of Eternity

Június 28-án érkezik a belezős death metalban utazó 200 Stab Wounds új albuma. A Manual Manic Procedures címet kapott korong lesz az első a zenekar életében, amely már a Metal Blade Records gondozásában lát napvilágot. Van új dal is beharangozónak, Hands Of Eternity a címe.


HAMMERFALL - Hail To The King

Kilenc dal kerül majd fel a Hammerfall új nagylemezére, az Avenge The Fallenre. Az augusztus 9-én megjelenő album már a tizenharmadik lesz a svéd zenekartól, amire azért rendesen rá is készültek. Az eredmény első szelete a videót is kapott Hail To The King lett.


CROSSFAITH - L.A.M.N.

L.A.M.N. címen friss nóta érkezett a Crossfaith jóvoltából. A japán energiabomba a dalba Bobby Wolfgangot hívta meg vendégszerepelni, a végeredmény pedig igen komoly, szinte robban a feszültségtől. A nóta a csapat friss nagylemezén, az Ark-on lesz majd elérhető, ami június 26-án debütál az éterben.


GEL - Mirage

Augusztus 16-án érkezik a csajfrontos, heavy hardcore-ban utazó GEL új EP-je, ami a Persona címet kapta. Erről mutatunk most egy videóval megspékelt sallert, a címe Mirage.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5718391773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum